Home

Welkom op mijn vernieuwde site!

De site is ontstaan toen ik als interieurstyliste aan de slag ging. Gaande weg heb ik diverse stappen ondernomen. Om te beginnen de opleiding, oriĆ«ntatie werkveld, doelen stellen e.d.. Ook vragen als ‘hoe bouw ik een netwerk op’, ‘hoe en waar vind ik mijn klanten’ en ‘ben ik ondernemer’ speelden mee in de ontwikkeling en het vormgeven van mijn bedrijf. Wellicht ben ik geen ondernemer, wellicht heeft de huidige situatie me “ontmoedigd”, wellicht was het een onderdeel van mijn zoektocht. Ik nam het besluit mijn bedrijfje op te heffen.

Mijn zoektocht naar ontwikkeling, geluk en de essentie van mijn leven. Ik wil graag leren, iets om handen hebben en bezig zijn; persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei. Op zoek naar ‘wie ik ben’, ‘wat beteken ik voor de ander en voor mezelf’, ‘welke stap neem ik nu’. Ik denk vaak en veel; een mooie fantasie of gedachten dat ik eigenlijk liever even niks denk. Zelf zoek ik dan ook naar quotes, mindfulness, rust, balans etc.. Maar wat is goed en wat geeft inspiratie? Ik ben van mening dat alle verandering begint bij jezelf; echter kan inspiratie vanuit een ander je op weg helpen. Wie weet kan ik mezelf en de ander inspireren. Ik schrijf graag. Een boek gaat wellicht wat ver, maar nu ik toch m’n site heb…

Deze site is mijn dagboek, mijn ‘zoektocht’ naar de essentie, verandering en wie weet een inspiratie voor de lezer! Lees mee, vorm je mening, ontdek, doe (n)iets, ben realistisch, blijf optimistisch & N-joy!

Liefs Tess