Weekly

Comments

admin
January 16, 2021 at 8:43 pm

Week 3
Het is zover… 40. Mooie leeftijd, het nieuwe 30 met 10 jaar meer ervaring! Voor mij een leeftijd om terug te kijken op mooie, bizarre, warme, rare en fijne jaren. Stil te staan bij waar ik sta in het leven en hoe nu verder. Vergelijken doe ik automatisch, jaloers ben ik niet zo snel. Wel kan ik getriggerd of ge├»nspireerd raken door een ander. Door wie ze is, wat ze doet of haar bewuste handelen. Dat is onder andere mijn drijfveer om het over een andere boeg te gooien. Ik ga studeren en (weer) mijn hart achter na. Ik ga meer uit mezelf halen! Ook dit ‘boek’ online hoort daarbij en genieten van die kleine dingen in het leven. En… bewuster eten. Dit is voor nu even mijn eerste ‘post’. Vormgeving, lengte en diepgang moet ik nog vormgeven.admin
January 24, 2021 at 12:05 pm

Week 4
Voornemens. Voor mij zijn ze deze week begonnen, tegelijk met m’n nieuwe levensjaar. En eigenlijk weer iedere dag opnieuw ­čśë Het zijn niet voor niets gewoontes en niet altijd even makkelijk te doorbreken.
In deze tijd vind ik het wel lastiger; sport gaat niet door, werken vanuit huis en beperkt in je sociale leven. Het begint bij iedere dag even naar buiten en dat is toch lekker! Vooral met de zon op je gezicht, ook al is het koud. Ik kijk bewuster om me heen naar dingen als dieren en natuur. Tijdens het wandelen probeer ik 3 (vergelijkbare) elementen vast te leggen voor m’n site. Hierdoor geniet ik bewuster, laat ik gedachten even voor wat ze zijn en kan ik ge├»nspireerd raken.
In het weekend wandel ik geregeld met een vriendin. Lekker buiten en bijkletsen, dat is voor mij toch wel een moment van geluk.admin
January 31, 2021 at 1:19 pm

Week 5
Vorige week sloot ik af met geluk. Wie weet ga ik deze week enkele kaarten versturen. Persoonlijke kaarten. Omdat ik dat zelf altijd zo fijn vind om een kaart te krijgen; met zorg uitgezocht en een lieve boodschap. Wat dat betreft ben ik wel ouderwets. Hoe handig mail en app tegenwoordig ook kan zijn, is post toch iets persoonlijks en tastbaars. Pas heb ik eens alle kaarten bekeken; honderden en dan overdrijf ik niet. Uiteraard zaten hier ook verjaardags- en kerstkaarten, nieuwe baan- en nieuwe woning kaarten en ook tal van ‘zomaar’ kaarten tussen. Kaarten herinneren je aan een bepaalde tijd en een bepaald moment. Juist zelf gemaakte kaarten en kaarten met foto’s geven die herinnering extra beeld en toveren een lach op mijn gezicht. Een kaart is voor mij als een cadeautje.admin
February 7, 2021 at 12:11 pm

Week 6
Kaarten gepost! Nu maar hopen dat ze aankomen deze week. Wat een sneeuw, wel 10 cm! En het sneeuwt aan ├ę├ęn stuk door. Goed warm aankleden maar en naar buiten. De sneeuw die snijdt langs je gezicht, de kou die je voelt ondanks de dikke kleding en oh zo fijn; de krakende sneeuw onder je schoenen!!
Dat is wel weer wat jaren geleden dat ik dat heb mogen ervaren hier. Dat maakt Nederland zo bijzonder: 4 seizoenen, 4 extremen.
Nu is het een voordeel, thuiswerken. Niet de weg op als het niet nodig is. Gewoon lekker naar buiten, wandelen en wie weet een sneeuwpop voor de deur.Comments are closed.